SP w Piotrowicach Strona Główna SP w Piotrowicach
Forum Szkoły Podstawowej nr 3 w Piotrowicach

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Kurs Pascala
Autor Wiadomość
Greif 



Pomógł: 2 razy
Wiek: 43
Dołączył: 02 Paź 2007
Posty: 1577
Skąd: Piotrowice
Wysłany: 2009-03-27, 10:31   Kurs Pascala

Witam,

jak ktoś chce popróbować prawdziwego programowania, to możemy zacząć się bawić w Pascalu, który jest bardzo dobry na początek (a i tak będzie w szkole średniej).

Oczywiście 'prawdziwe programowanie', to nie jakieś cuda w C++ czy pisanie gier, tylko na początek poznawanie czegoś innego niż tylko rysowanie w Logo. Od czegoś trzeba przecież zacząć. ;-)
_________________
Pozdrawiam
----------------------------------
 
 
Kris 
Nawiedzony
http://lksolmex.pl

Wiek: 23
Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 1139
Skąd: Piotrowice
Wysłany: 2009-03-27, 18:35   

Jestem za a nawet przeciw :-D Chętnie pouczyłbym się czegoś nowego.
  
 
 
Greif 



Pomógł: 2 razy
Wiek: 43
Dołączył: 02 Paź 2007
Posty: 1577
Skąd: Piotrowice
Wysłany: 2009-03-27, 18:53   

Z tym jest ściśle związany dział 'Algorytmy', bo trzeba dobrze rozumieć problem, żeby przełożyć go na program komputerowy, więc zapoznaj się z tym na początek.
_________________
Pozdrawiam
----------------------------------
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group