Wysłany: 2011-11-26, 12:36 Książki psychologiczne i prawdziwe historie
Książki to chyba mój ulubiony dział xD
Czuję, że muszę podzielić się ostatnio przeczytanymi książkami.
Prawdziwe historie spisane prze Heidi Hassenmuler. Na razie przeczytałam "Desire, czyli czas próby" i "Niemy śmiech". Pierwszą przeczytałam w jeden wieczór, a właściwie noc. Ryczałam jak porypana. A druga nieco trudniejsza, także mnie poruszyła, ale że czytałam w dzień to powstrzymałam się od płaczu. Aktualnie główkuję jak zdobyć inne książki tej autorki. A te dwie jakby ktoś chciał to mogę pożyczyć :)
Girl11, kobieto przecież to ma zaledwie dwieście stron i ma format o połowę mniejszy niż zeszyt A5! To książka co najwyżej na trzy, cztery wieczory. Nie przesadzaj tak. Jakbyś się uparła to byś całą w dzień przed sprawdzianem przeczytała. Ja tak pewnie zrobię, o lektur czytać nie lubię, więc odpukam w jeden dzień i git.
ooo nie.;D u mnie tak dobrze nie ma ,że książke w jeden dzien przeczytam xD ;D ale w sumie to tego nie przeczytam ,bo po streszczeniu nie ciekawa jest xD ;pp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum